Από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Η Klingspor διαθέτει περισσότερα από 50.000 εργαλεία για όλες τις ανάγκες λείανσης, κοπής, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αφαίρεσης εναποθέσεων. Το εύρος και το βάθος της γκάμας των προϊόντων της Klingspor προσφέρει το κατάλληλο εργαλείο για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας – συχνά ακόμη και με μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών.

Η ROUSSAKIS SUPPLIES IKE σας προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα δίσκων κοπής και λείανσης και συρματόβουρτσες της Klingspor.

Η λείανση και η κοπή μετάλλων επιβαρύνουν ιδιαίτερα τους δίσκους που χρησιμοποιούνται. Ανεξάρτητα από το ποιο μέταλλο θέλετε να επεξεργαστείτε, σας προμηθεύουμε το κατάλληλο δίσκο κοπής ή λείανσης. Τα λειαντικά Klingspor προσφέρουν ανώτερη απόδοση και αξιόπιστα αποτελέσματα κατά την κοπή, την αφαίρεση εναποθέσεων και το φινίρισμα.

Η ικανότητα κοπής υλικού με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο είναι υψίστης σημασίας σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών των πελατών μας. Δεν είναι λιγότερο σημαντική η μεγάλη διάρκεια ζωής και η πτυχή της ασφάλειας κατά τη χρήση αυτών των υψηλών στροφών δίσκων. Πλήρως συμβατά με τις οδηγίες oSA και το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας EN 12413, τα εργαλεία κοπής της Klingspor πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

Κρίσιμης σημασίας για τους δίσκους που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση εναποθέσεων είναι η επιθετική συμπεριφορά λείανσης, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση αφαίρεσης και την ελάχιστη καταπόνηση του χρήστη.

Το σωστό φινίρισμα πρέπει να παράγει λείες και ομοιόμορφες επιφάνειες και αποτελέσματα εργασίας που μπορούν να αναπαραχθούν με συνέπεια. Η Klingspor υποστηρίζει τους χρήστες στην προσπάθειά τους να επιτύχουν αυτούς τους στόχους με τεχνολογικές καινοτομίες όπως η αντιστατική επίστρωση ACT.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLINGSPOR