ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

SWISS AIR: Το επαναστατικό σύστημα αναπνευστικής προστασίας TH3 από την Optrel

Η αναπνοή σημαίνει ζωή. Το ελβετικό σύστημα προστασίας αναπνοής αέρα optrel φέρνει καθαρό αέρα αναπνοής στο περιβάλλον σας και σας επιτρέπει να αναπνέετε τόσο ελεύθερα σαν να αναπνέατε μόνο σε εξωτερικούς χώρους στη φύση.

Πολλοί χώροι εργασίας και δημόσιοι χώροι δημιουργούν εκπομπές ρύπων, όπως καπνό, σωματίδια αιθάλης, σωματίδια ή ιούς που μπορούν να εισέλθουν στους πνεύμονες μέσω της μύτης, του λαιμού και της τραχείας, προκαλώντας άσθμα, χρόνιο βήχα, βρογχίτιδα ή άλλες αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του πνεύμονα . Με το σύστημα προστασίας της αναπνοής με ελβετικό αέρα Optrel απολαμβάνετε καθαρό αέρα, εντελώς ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά σας και τον άλλο προστατευτικό σας εξοπλισμό. Σας επιτρέπει να εκτελείτε επικίνδυνες εργασίες ανεξάρτητα και ελεύθερα.

Το βασικό στοιχείο του συστήματος αναπνευστικής προστασίας Optrel Swiss Air είναι μια αεριζόμενη μισή μάσκα που καλύπτει πλήρως την περιοχή του στόματος και της μύτης και την τροφοδοτεί με καθαρό αέρα. Δημιουργείται χώρος αναπνοής στην περιοχή του στόματος και της μύτης, ο οποίος, χάρη στη θετική πίεση, υποστηρίζει τον χρήστη στην αναπνοή και εξαλείφει την κουραστική αντίσταση στην αναπνοή.
Κατασκευασμένη από ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, η μάσκα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική ατομική εφαρμογή χάρη σε ένα ελεύθερα ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο. Αυτή η ιδέα εξαλείφει την ανάγκη για χρονοβόρα τεστ προσαρμογής, τα οποία είναι κοινά με τις συμβατικές ημιμάσκες.

Ο καθαρός αέρας παρέχεται μέσω ενός σωλήνα Υ από ένα μικροσκοπικό σύστημα ανεμιστήρα, το οποίο είναι βολικά συνδεδεμένο σε μια μονάδα μεταφοράς που φοριέται στο πίσω μέρος. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης τροφοδοτείται μόνιμα μέσω ενός «συστήματος αέρα υπερπίεσης», το οποίο προστατεύει μόνιμα την αναπνευστική οδό από τον μολυσμένο αέρα.

Αγοράστε εδώ!

e3000X – Το νέο επίτευγμα για καθαρό αέρα και προστασία της αναπνοής

Αξιόπιστη προστασία από καπνό, αερολύματα και σκόνη. optrel products offer highest quality and performance levels to protect welders and grinders.

Τα προϊόντα optrel προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και απόδοσης για την προστασία των συγκολλητών και των λειαντών.

Με το νέο σύστημα e3000X PAPR συμπληρώνετε τη μάσκα της Optrel με μια προστασία για το αναπνευστικό σας σύστημα, η οποία δεν κάνει συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας, υγείας και άνεσης.

Κατά τη συγκόλληση με τόξο, τη λείανση και πολλές άλλες δραστηριότητες παραγωγής σκόνης, οι αεραγωγοί σας είναι πάντα εκτεθειμένοι σε επιβλαβή καπνό, σκόνη και συχνά τοξικά αέρια. Επομένως, είναι απαραίτητο να φοράτε ένα προσωπικό σύστημα προστασίας της αναπνοής – ανεξάρτητα από το πόσο καλά αεριζόμενο μπορεί να είναι το περιβάλλον εργασίας σας.

Γι’ αυτό το νέο e3000X σας προσφέρει μια εξαιρετικά αρθρωτή λύση προστασίας της αναπνοής που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες προστασίας σας σε δευτερόλεπτα.

99,8% καθαρός αέρας. Τέλεια προστασία.

Σε σύγκριση με τα ευρέως διαθέσιμα συστήματα TH2, τα συστήματα προστασίας της αναπνοής με πιστοποίηση TH3 φιλτράρουν 10 φορές περισσότερη βρωμιά από τον αέρα, ή με άλλα λόγια: το 99,8% των επιβλαβών σωματιδίων φιλτράρονται από τον αέρα.

Το optrel αποφεύγει με συνέπεια τυχόν αναταράξεις του αέρα μέσα στο κράνος που θα μπορούσαν να ερεθίσουν τα μάτια σας. Ο καθαρισμένος αέρας οδηγείται απευθείας στο στόμα και τη μύτη σας σε ένα εσωτερικό κανάλι ροής αέρα. Εξάλλου, αυτό είναι το μόνο μέρος που χρειαζόμαστε αυτόν τον πολύτιμο αέρα αναπνοής. Έχουμε σκεφτεί και μια ευχάριστη ψύξη. Στην περιοχή του μετώπου, μια συνεχώς ρυθμιζόμενη έξοδος αέρα σάς προσφέρει τη δυνατότητα να αφήνετε έως και το 20% του αέρα να ρέει στο μέτωπό σας. Ευχάριστα απαλό! Όχι άλλος ερεθισμός στα μάτια!

Σχετικά προϊόντα