Η εταιρεία μας έχει δηλώσει “παρών” σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την πανδημία και κλείνει το 2022, συμμετέχοντας στην έκθεση FABTECH 2022, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η FABTECH, η μεγαλύτερη έκθεση διαμόρφωσης, κατασκευής, συγκόλλησης και φινιρίσματος μετάλλων της Βόρειας Αμερικής, επέστρεψε στο Παγκόσμιο Συνεδριακό Κέντρο της Ατλάντα Γεωργίας (8-10 Νοεμβρίου 2022). Στον μοναδικό χώρο «one-stop shop» της έκθεσης συναντήθηκαν οι μεγαλύτεροι προμηθευτές παγκόσμιας κλάσης και παρουσιάστηκαν καινοτόμες λύσεις και νέα εργαλεία για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και εξερεύνηση της τελευταίας τεχνολογίας, όλα εδώ σε ένα μέρος.

Η ROUSSAKIS SUPPLIES, ως επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών KJELBERG, ABICOR BINZEL, GULLCO, SFE GROUP GVS, LINCOLN, STRONG HAND TOOLS , OPTREL, EUROBOOR, HYPERTHER, όπως και πολλών άλλων εταιρειών, ήταν εκεί και για να εξυπηρετήσει, καθώς και να ενημερωθεί για καινούρια προϊόντα και τεχνολογίες

70 χρόνια ROUSSAKIS COMPANIES και συνεχίζουμε!!!