Η ROUSSAKIS SUPPLIES διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά την κορυφαία μάσκα αμμοβολής NOVA 3 της GVS με σύστημα παροχής αέρα και βαλβίδα. Η NOVA 3 ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια κατά την διαδικασία της αμμοβολής, αλλά και το μέγιστο πεδίο θέασης σε σχέση με άλλες μάσκες.

Το Nova 3 φέρνει επανάσταση στην εμπειρία αμμοβολής με τον πιο άνετο αναπνευστήρα αμμοβολής στον κόσμο. Με πρωτοποριακή τεχνολογία και άνεση, το Nova 3 έχει σχεδιαστεί γύρω από τις ανάγκες σας για να προωθήσει την ασφάλεια και την παραγωγικότητά σας.

Η ορατότητα ήταν στην πρώτη γραμμή της διαδικασίας σχεδιασμού του Nova 3. Με το μοναδικό σύστημα φακών κασέτας, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα οπτικά καθαρό οπτικό πεδίο ανά πάσα στιγμή.

Το ανώτερο παράθυρο λειτουργίας βελτιστοποιεί την περιφερειακή όραση και επιτρέπει 30% περισσότερη όραση προς τα κάτω από άλλους αναπνευστήρες της αγοράς.

Το σύστημα επένδυσης καστάνιας παρέχει προσαρμόσιμη εφαρμογή και τα διαμορφωμένα πλαϊνά μαξιλαράκια απορροφούν τον ήχο, προστατεύοντας από την απώλεια ακοής. Ο μοναδικός σχεδιασμός του κράνους κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στο κεφάλι και τους ώμους σας, διατηρώντας το κέντρο βάρους χαμηλά, εξαλείφοντας την κορυφαία βαρύτητα και ανακουφίζοντάς σας από πόνους και καταπονήσεις στο λαιμό σας.

Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν στο πεδίο για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και το σύστημα επένδυσης πλένεται στο πλυντήριο για λόγους υγιεινής.

Περιλαμβάνει:

  • Βαλβίδα σταθερής ροής
  • Νάιλον κάπα
  • Αναπνευστικός σωλήνας SAR

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ