Στις 29/3/23 ο πρόεδρος (vice president) και η Sales Area Manager της S.F.E. Group επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ομίλου στην Ελλάδα και περιλαμβάνει brands όπως η AXXAIR, η TAG PIPE, η PPM, η B&B, η MATHEY DEARMAN και η FIT-UP PRO.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την επίβλεψη των προϊόντων, καθώς η ROUSSAKIS SUPPLIES είναι από τους αντιπροσώπους που διαθέτουν όλη την γκάμα των προϊόντων και των brands της S.F.E. Group. Επίσης, στα πλαίσια της επίσκεψης κλείστηκαν ραντεβού με πελάτες για projects και αγορές προϊόντων της S.F.E. Group, τον leader στην αγορά βιομηχανικού εξοπλισμού.

Παράλληλα, έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ROUSSAKIS SUPPLIES και της ROUSSAKIS GASSES, οι οποίες αποτελούν τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη και με το μεγαλύτερο στοκ. Επίσης, αναλύσαμε τα μελλοντικά projects των εταιρειών και τους μελλοντικούς στόχους.

Τέλος, οι υψηλοί προσκεκλημένοι μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε δημοφιλή μέρη του Πειραιά και του κέντρου της Αθήνας, να ανακαλύψουν την ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία.

Η ROUSSAKIS SUPPLIES συνεχίζει δυναμικά την επιτυχή συνεργασία της με την S.F.E. Group, συνεργασία που οδηγεί στα πολύ μεγάλα επερχόμενα projects.