ΚΛΩΒΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ KUKA

Το εύκολο ξεκίνημα στη συγκόλληση ρομπότ για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Οι ειδικευμένοι συγκολλητές είναι ολοένα και πιο δύσκολο να βρεθούν, οι πελάτες μειώνουν το κόστος και, ταυτόχρονα, η ζήτηση αυξάνεται ενώ ο ανταγωνισμός είναι διαρκώς στα ύψη. Για τις μικρομεσαίες εταιρείες που μέχρι στιγμής κατασκεύαζαν μόνο με χειροκίνητη συγκόλληση, η σημερινή κατάσταση αποτελεί μεγάλη πρόκληση και κυριολεκτικά απαιτεί αυτοματοποίηση της παραγωγής. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν την απόκτηση ενός ρομποτικού κλωβού συγκόλλησης ως μεγάλη πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ FEC & FEC W3

Κατά τη συγκόλληση δημιουργούνται επιβλαβή αέρια συγκόλλησης. Ο απαγωγέας καπνού συγκόλλησης FEC (Fume Extraction Cyclone) με καινοτόμο τεχνολογία κυκλώνων είναι το ιδανικό συμπλήρωμα συστήματος για φακούς εξαγωγής καπνού ABICOR BINZEL όπως το RAB GRIP HE (High Efficiency). Συνδυάζει την υψηλότερη απόδοση αναρρόφησης και έξυπνες, ενεργειακά αποδοτικές λειτουργίες με απλό χειρισμό. Το FEC είναι επίσης διαθέσιμο ως έκδοση W3.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ROBiPAK

Το ROBiPAK είναι μια πιστοποιημένη λύση UR+ για συγκόλληση MIG/MAG με τα Universal Robots UR5/UR5e και UR10/UR10e. Η αρχή “Έτοιμη για Συγκόλληση” ισχύει επίσης για αυτήν τη λύση συστήματος της ABICOR BINZEL. Ένας αριθμός ανταλλακτικού ROBiPAK – ένα πλήρες πακέτο για το Cobot. Τέλεια εφαρμογή!

Διαβάστε περισσότερα