ΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ WELDAS - ΕΙΔΗ ΧΥΤΗΡΙΟΥ JUTEC

Η ROUSSAKIS SUPPLIES IKE προσφέρει στην ελληνική αγορά, ως Επίσημος Αντιπρόσωπος Ελλάδας, τα μοναδικά προϊόντα προστασίας ηλεκτροσυγκολλητών της WELDAS, καθώς και τα προϊόντα χυτηρίου της JUTEC

Η συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Weldas® και ο ποιοτικός έλεγχος που υποστηρίζονται από επιτόπιες δοκιμές έχει κερδίσει παγκόσμια φήμη για τα υψηλότερα ποιοτικά και πιο καινοτόμα προϊόντα, γάντια συγκόλλησης και ρούχα συγκόλλησης.

Τα προϊόντα Weldas® καλύπτονται από εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα.

Η Weldas® προσφέρει επίσης μια προσαρμοσμένη σειρά προϊόντων για ειδικές ανάγκες εφαρμογής και μάρκετινγκ σε μοντέλα, συσκευασίες, barcode κ.λπ.

Η WELDAS παράγει γάντια εργασίας ανθεκτικά στην τριβή, το κόψιμο και το τρύπημα και παλάμη από ανθεκτικό split δέρμα αγελάδας.
Τα δερμάτινα γάντια εργασίας είναι σχεδιασμένα για προστασία σε εφαρμογές που απαιτούν μόνο την παλάμη να αντιμετωπίζει μηχανικούς κινδύνους. Το δερμάτινο λουρί και η μανσέτα ασφαλείας προσφέρουν πρόσθετη προστασία. Η υφασμάτινη πλάτη επιτρέπει στους ατμούς ιδρώτα να διαφεύγουν γρήγορα. Όλα τα δερμάτινα γάντια εργασίας παλάμης Weldas® διαθέτουν βαμβακερή επένδυση στην παλάμη για άνεση.

Τα προϊόντα της WELDAS με την επωνυμία Golden Brown™ είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα επιλεγμένο split δέρμα αγελάδας και ραμμένα με 3 στρώσεις KEVLAR® νήμα. Το σακάκι έχει ύφασμα επιβραδυντικό φλόγας πίσω και εσωτερική τσέπη. Στην ποδιά περιλαμβάνεται σύστημα αυτοεξισορρόπησης ιμάντα. Τα μανίκια είναι ρυθμιζόμενα στο επάνω μέρος με velcro και το άκρο του καρπού περιλαμβάνει μια ελαστική ταινία. Όλα τα προϊόντα Golden Brown™ κατασκευάζονται σύμφωνα με το EN ISO 11611:2015
CLASS 1/A1+A2, CLASS 2/A1+A2

Οι κουρτίνες προστασίας της WELDAS οριοθετούν τον χώρο εργασίας ηλεκτροσυγκολλήσεων και έτσι αποφεύγεται η διασπορά σπινθήρων σε άλλους χώρους του εργοταξίου. Είναι κατασκευασμένη από υαλοβάμβακα στα 800 γραμμάρια / m², και στις δύο πλευρές μαύρου χρώματος και έχει  επικάλυψη από νεοπρένιο.

Δείτε τα προϊόντα WELDAS

ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ JUTEC

Μια πυροσβεστική κουβέρτα σύμφωνα με το DIN EN 1869 λειτουργεί κατά την καταπολέμηση των πυρκαγιών στερώντας τους οξυγόνο. Αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού των χώρων εργασίας που κινδυνεύουν από πυρκαγιά. Παρέχεται ευκολότερος χειρισμός μέσω χειρολαβής και ειδική αναδίπλωση. Κατάλληλο για να τυλίγει φλεγόμενα άτομα. Απαιτείται κατά την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε αρχικό στάδιο.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ JUTEC

Τα καλύμματα προστασίας της JUTEC σας προστατεύουν από τους σπινθήρες που παράγονται κατά την διάρκεια εργασιών σε χώρους χυτηρίου και ηλεκτροσυγκόλλησης. Παρέχουν προστασία έως 1300°C.

Δείτε τα προϊόντα JUTEC