ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ MIG TIG ROBOT ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ - ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 1. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 5582077, τις εργάσιμες ημέρες 08:00 – 16:00 ή με fax στο 210 5582078.
 2. Μπορείτε να έρθετε από το κατάστημά μας Γ. Παπανδρέου & Φαναριωτών – Ασπρόπυργος. Καλύτερα να μας τηλεφωνήσετε πρώτα ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα που θέλετε βρίσκονται στο κατάστημα.
 3. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.roussakis.com.gr. Πατώντας δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτομάτως θα μπει στο καλάθι σας.

*Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μιλήσετε με έναν από τους πωλητές μας και να σας λύσει όλες τις απορίες ή να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Για προϊόντα που δεν βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στείλτε μας e-mail στο sales@roussakis.com.gr, τηλεφωνήστε μας στο 210 5582077 ή στείλτε μας fax στο 210 5582078 24 ώρες το 24ωρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

metaforiki Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 1. Με δική μας χρέωση κατόπιν συνεννόησης. Τα προϊόντα αποστέλλονται τις εργάσιμες ημέρες 10:00 – 15:00 σύμφωνα με το ημερήσιο δρομολόγιο.
 2. Με courier σε 1 – 2 ημέρες με δική σας χρέωση για περιοχές που είναι εκτός δρομολογίου ή εκτός Αττικής.
 3. Για βαριά αντικείμενα ή εκτός Αττικής η αποστολή γίνεται μέσω φορτωτικής με δική σας χρέωση, ενώ θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση στον λογαριασμό μας πριν την αποστολή.
 4. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, με ευθύνη και με κίνδυνο του αγοραστή και η πωλήτρια εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη μετά την παράδοσή τους για αποστολή σε μεταφορέα. Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή. Τα έξοδα παραδόσεως και παραλαβής των πωληθέντων φέρει πάντοτε ο αγοραστής.
 5. Ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών και εργαλείων δεν επιστρέφονται.

Εκτός Αττικής

ΤΡΟΠΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ / ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε

 1. με αντικαταβολή: πληρώνετε τα προϊόντα με την παράδοση στον οδηγό ή τον ταχυμεταφορέα. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται με 2€ (+ΦΠΑ).
 2. με κατάθεση στις παρακάτω τράπεζες:
  Alpha Bank (GR 7401401850185002002002163)
  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (GR 0201102000000020044044590)
  Τράπεζα Πειραιώς (GR 970 171 566 000 6566 1028 91509)
 3. Κατόπιν συνεννόησης για το ακριβές ποσό μαζί με την προμήθεια.

Μετά την κατάθεση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή fax στο 210 5582078 για να προχωρήσουμε με την αποστολή

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ

Μέχρι την αποπληρωμή του τιμήματος η κυριότητα ταν εμπορευμάτων παρακρατείται υπέρ της πωλήτριας εταιρείας. Στο χρονικό διάστημα και σε περίπτωση υπερημερίας του αγοραστή η πωλήτρια εταιρεία δικαιούται είτε να απαιτήσει το τίμημα, είτε να υπαναχωρήσει από την σύμβαση ή και τα δύο μαζί, ασκούσα τα εκ της κυριότητάς της δικαιώματα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων επιστροφές επιτρέπονται αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας των προϊόντων.

Ο αγοραστής υποχρεούται να επιθεωρήσει κατά την παραλαβή τα παραδιδόμενα εμπορεύματα για την διαπίστωση τυχόν ελαττωμάτων τους. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πάροδο 10 ημερών από την παράδοση των εμπορευμάτων, αποσβήνεται κάθε αξίωση του αγοραστή από τυχόν ελαττώματα και καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας. Η αποκλειστική αυτή αρμοδιότητα συμφωνείται και για την επίλυση διαφορών από οποιαδήποτε αξιόγραφα που τυχόν υπογράφει ο αγοραστής σχετικά με την παρούσα πώληση.

Ο αγοραστής εξουσιοδοτεί ρητά και ανεπιφύλακτα την πωλήτρια εταιρεία να συμπληρώσει το κείμενο κάθε αξιογράφου που τυχόν της παραδοθεί με ρήτρα προέκτασης της κατά τόπον αρμοδιότητας υπέρ των δικαστηρίων της Αθήνας πάνω στο σώμα του αξιογράφου, αναγνωρίζοντας από τώρα αυτή την συμπλήρωση ως έγκυρη και υποχρεωτική για τον ίδιο.

Επισκευή ηλεκτροσυγκολλήσεων MIG - TIG - PLASMA - INVERTER. Επισκευή τσιμπίδων MIG - TIG - PLASMA ×
Επισκευάζουμε Εργαλεία Οξυγόνου - Μανόμετρων ×
Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα κοπής - συγκόλλησης μετάλλων ×
Αναλαμβάνουμε εφαρμογές αερίων για χημεία - εργαστήρια ×